De SOLAMAGIC terrasverwarmer is er vanaf 1400W tot 2500W infraroodstraler met een korte golf infraroodverwarming, voorzien van een SOLASTAR infraroodlamp. Deze krachtige infraroodstraler is zeer geschikt voor situaties waar meer warmte gewenst is, zoals in de horeca, of bij overkappingen met hogere montage hoogten, ook bij situaties met meer wind komt de S3 tot zijn recht.

De nieuw ontwikkelde Solarstar verwarmingslampen hebben een nog geringer licht aandeel, deze is gereduceerd met maar liefst 99%. Dit wil zeggen dat de licht intensiteit bijna voor 99% is gereduceerd, het rode licht blijft echter wel aanwezig maar is dus minder intensief.

De SOLAMAGIC S3 is naar wens modulair uit te breiden met een dimmer. De dimmers zijn verkrijgbaar in een ARC / Bluetooth 3-standen uitvoering. Ook is een 0-10V dimsturing voor domotica systemen mogelijk.

Ook deze terrasverwarming is standaard verkrijgbaar in de kleuren Wit (9010), Antraciet en Titanium. Daarnaast zijn de Solamagic terrasstralers op aanvraag in elke gewenste RAL kleur leverbaar.  Er kan voor gekozen worden om de terrasheater aan de wand of het plafond te bevestigen. De S3 wordt geleverd met snel span bevestiging en gebruiks- en montagehandleiding, de installatie is zeer eenvoudig.

 Neem voor meer vragen of informatie contact op 

Wij hebben heaters staan om te testen